Ineens ontdekt u een kras op het glas. Krassen zullen de uitstraling van uw woning, kantoorpand, winkel of bedrijfsruimte beïnvloeden. Bij TechGlass begrijpen we als geen ander dat u de krassen in glas wilt verwijderen. Heeft u er wel eens gedacht om de krassen te laten verwijderen in het glas in plaats van het glas geheel te laten vervangen? Bij TechGlass bieden wij deze oplossing u zeker aan. Hiermee bespaart u immers ook vaak nog tot 80% bij krassen verwijderen glas!

Krassen of een andere vorm van beschadiging aan het glas kunnen wij voor u zeker herstellen. Krassen verwijderen glas is dan ook een van de specialiteiten van TechGlass. Bij het krassen verwijderen in glas bent u bij ons ook verzekerd van navolgende punten:

  • U bespaart tot wel 80% door krassen verwijderen i.p.v. glas vervangen;
  • Uw ramen worden altijd netjes en in originele staat hersteld;
  • Wij maken gebruik van onze eigen en unieke Repair System polijstsysteem;
  • Tevens bieden wij de mogelijkheid om uw glas beter te beschermen;
  • Naast krassen kunt u ook bij ons terecht voor salpeterzuur, chlooraanslag, verwering en cementsluier.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor krassen verwijderen van glas? Of wilt u direct in contact komen met ons? Neem dan gerust contact met TechGlass op. Dit doet u via ons contactformulier. Ook kunt u bellen naar 026 – 389 00 62. TechGlass informeert u graag over krassen verwijderen glas.

Eenvoudig krassen verwijderen van glas

Bij bouw-, schilder- en schoonmaakwerkzaamheden is de kans op krassen mogelijk. Deze worden vaak pas geconstateerd bij de oplevering van een project. Het vervangen van het glas wordt vaak gezien als de eerste oplossing en kost vaak onnodig veel geld!

Bij TechGlass zijn wij van mening dat krassen te verhelpen zijn zonder dat het raam geheel vervangen hoeft te worden. TechGlass is immers gespecialiseerd in krassen verwijderen in glas. Ons Repair System is een van de technieken die wij toepassen bij het krassen verwijderen van glas. Door krassen verwijderen van glas door TechGlass kan u zelfs tot wel 80% besparen op kosten.

TechGlass; het adres voor volledige service

Als er sprake is van krassen of andere beschadiging in het glas, zoals bijvoorbeeld kalkaanslag of cementsluier, bent u natuurlijk op zoek naar een adres die u hierbij kunt helpen. TechGlass biedt u de volledige service van glasreparatie, renovatie en zelfs bescherming. Hiervoor werken wij met unieke polijst systemen. Wij werken met meerdere systemen, waardoor wij in staat zijn om elk probleem aan te pakken met het meest effectieve middel.  TechGlass is gespecialiseerd in het repareren van ontsierde en bekraste ruiten. TechGlass biedt altijd de oplossing, voor het krassen verwijderen van glas. Dankzij onze technieken en middelen bij het krassen verwijderen maken wij uw glas weer krashelder!

Is er bij u momenteel sprake van krassen in het glas? Neem dan direct contact op via ons contactformulier of vul rechts ons bel-me-terug-formulier in! Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. Voor krassen verwijderen in glas of het aanbrengen van een bescherming staan wij zeker voor u klaar!