Over Ons

Volledige service voor glas

TechGlass biedt de volledige service van glasreparatie, renovatie en bescherming. Hiervoor gebruiken wij unieke polijst systemen. Wij zijn niet gebonden aan één bepaald systeem; dat maakt dat wij voor elk probleem het meest effectieve middel gebruiken. TechGlass is gespecialiseerd in het repareren van ontsierde en bekraste ruiten. Of het nu gaat om een kras of meerdere krassen, graffiti, kalkaanslag, cement sluier of het onvoorzichtig schoonmaken van glasoppervlak, wij hebben de oplossing. Wij maken uw glas weer Krashelder!

TechGlass waarborgt een snel en effectief glas reparatie proces. In de afgelopen jaren hebben wij een reputatie opgebouwd van hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en waar voor uw geld. Alle processen zijn volledig milieuvriendelijk en wij bieden een hoge kwaliteit!

Het netwerk van TechGlass

Het basissysteem, waarmee wij werken, is ontwikkeld in Groot Brittannië. Door kwalitatief goede trainingen staan wij voor een hoge kwaliteit van service en producten. Over de hele wereld worden deze systemen gebruikt en verder ontwikkeld. Wij bieden u persoonlijke service door heel Nederland en delen van België en Duitsland. Samen met partners die dezelfde kwaliteiten nastreven zijn wij continue op zoek naar noviteiten op het gebied van glasreparatie en renovatie.

Ons grote en groeiende klantenbestand bestaat uit:
bouwbedrijven, schilders, banken, glasgroothandel, aannemers, schoonmaakbedrijven, retailers, verzekeringsmaatschappijen, kantoren, overheidsinstellingen, openbaar vervoer, winkels, enzovoorts.

Glas Restauratie en Reparatie in plaats van vervanging

Door onze glaspolijst systemen zijn wij in staat het oppervlak weer terug te brengen naar haar oorspronkelijke conditie met 100% glashelderheid.

Teruggebeld worden?

Naam:
Telefoonnummer:
E-mailadres:

Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens conform de Privacy Verklaring