CristalCare

CristalCare

Ervaar de blijvende schoonheid van CristalCare glasveredeling

Glasoppervlak kent verrassend genoeg een sterk verruwd oppervlak wanneer dit op microscopisch niveau wordt geanalyseerd. Het raakt makkelijk verontreinigd door herhaalde blootstelling van diverse vormen van vuil, zout, vochtigheid en door gebruik van reinigingsproducten. Als gevolg hiervan ontstaat eenvoudig corrosie- en kalkvorming en zal het glasoppervlak steeds lastiger te reinigen zijn.

Glas zal hierdoor een stuk kwetsbaarder worden. Deze negatieve invloeden kunnen het glas sterk van uiterlijk doen veranderen en zal na verloop van tijd niet meer te reinigen zijn. CristalCare introduceert daarom een innovatieve glasveredelingstechniek die in het bijzonder is ontwikkeld voor een krachtige bescherming van vele glasoppervlakken. CristalCare vormt, direct na het aanbrengen, een onzichtbare bescherming van het glasoppervlak zonder de optische en mechanische eigenschappen hiervan aan te tasten. CristalCare beschermt tegen vervuiling, minimaliseert de vorming van micro-organismen (mos, algen en schimmels) en genereert een (zelf )reinigend effect wanneer er sprake is van direct watercontact.

CristalCare voorkomt veroudering van glas en is daarom de perfecte keuze voor naadloze douchedesigns, externe glastoepassingen en vele andere glasgerelateerde projecten. Wanneer extra zware eisen worden gesteld aan bijvoorbeeld externe beglazing adviseren wij u “DuraCare” industrial glassprotector (bijvoorbeeld voor veredeling van verkeersborden, industrieglas, bescherming tegen grafitti etc.)

Technische specificaties:

  • Langdurig consistent
  • Robuuste performance
  • Sterk waterafstotend & schimmelwerend
  • Binnen en buiten toe te passen
  • Vuilwerend en Zelfreinigende eigenschappen
  • Vorstbestendig, UV- en weerbestendig
  • Sterke reductie van reinigings- en verzorgingskosten

Wilt u meer weten over onze diensten?

Wilt u meer weten over CristalCare? Neem dan gerust contact met ons op.

THE NEXT GENERATION GLASSPROTECTION

Gevelglas

CristalCare glasbescherming behoudt het nieuwe uiterlijk van het glazen geveloppervlak. Het glasoppervlak van gevels is veelal sterk vatbaar voor (an)-organische verontreiniging. Veel verontreinigingen reageren chemisch met het lasoppervlak en hechten zich daardoor stevig aan het oppervlak.

CristalCare bied een ultieme bescherming voor een langere levensduur van het glas; besparing op de onderhoudskosten kunnen oplopen tot wel 90 %.

Ballustradeglas

CristalCare innovatieve glasveredeling gaat een sterk moleculaire verbinding aan met de atoomstructuur van het glas. Als gevolg van deze technologie kunnen de originele glaseigenschappen voor 99,9% behouden worden en vormt voor montage geen belemmering.

De extreem lange periode dat CristalCare glas beschermd is, draagt tevens bij aan het groene initiatief voor sterke reductie van gebruik van water- en (agressieve) schoonmaakmiddelen!

Interieur- en badkamerglas

Voor interne toepassingen is CristalCare niet alleen kalk, vuil en krachtig waterafstotend, maar heeft tevens een sterk bacteriewerende werking, wat een stabiele hygiëne waarborgt. CristalCare bied geavanceerde bescherming voor bijvoorbeeld glazen keuken-spatschermen, douchewanden etc.

Voor ‘non-stick’, schoon, ‘supergroen’ glas in elk milieu, binnen of buiten, oud of nieuw, u kunt er voor zeer lange termijn op vertrouwen. Sprankelend helder, ecologisch en duurzaam!

Marineglas

Marineglas is net zo vatbaar voor corrosieen aanslag als metaal. Het instandhouden en onderhoud ervan wordt in de praktijk veelal niet of nauwelijks doorgevoerd. CristalCare innovative glassprotector biedt hiervoor een krachtige en duurzame oplossing.

Applicatie vindt veelal plaats tijdens de fabricatie van de marinebeglazing of in een scheepswerf na de installatie ervan. De zware- en variabele zeeomstandigheden waarin veel schepen zich bevinden vormen het beste bewijs van de werking van CristalCare professional series!