Glasrenovatie

Glasrenovatie

Uw glas laten renoveren? Een goede keuze. Naast het feit dat glasrenovatie veel goedkoper is dan het glas te laten vervangen, wordt het ook nog eens hersteld in de originele staat. U ziet dus niet dat er iets gebeurd is met het glas van uw ramen. Voor de reparatie en voor glasrenovatie bent u bij TechGlass zeker aan het juiste adres. Wij zijn landelijk actief voor zowel particulieren als ondernemingen. Bij TechGlass voeren wij veel werk uit voor bouw-, klus- en schoonmaakbedrijven door het hele land.

Krassen in glas, cementsluier of andere beschadigingen op het glas kan door TechGlass zeker voor u hersteld worden. Glasrenovatie is dan ook een van de specialiteiten en diensten van ons bedrijf. Bij glasrenovatie bent u bij ons dan ook verzekerd van navolgende punten:

  • U bespaart tot wel 80% door glasrenovatie verwijderen i.p.v. glas vervangen;
  • Uw ramen worden altijd netjes en in originele staat hersteld;
  • Wij maken gebruik van onze eigen en unieke Repair System polijstsysteem;
  • Tevens bieden wij de mogelijkheid om uw glas beter te beschermen;
  • Naast krassen kunt u ook bij ons terecht voor salpeterzuur, chlooraanslag, verwering en cementsluier.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor glasrenovatie? Of wilt u direct in contact komen met ons? Neem dan gerust contact met TechGlass op. Dit doet u via ons contactformulier. Ook kunt u bellen naar 026 – 389 00 62.

Bespaar nu tot wel 80% met glasrenovatie van TechGlass:

Glasrenovatie, zowel krassen en/of verwering, vakkundig door TechGlass laten uitvoeren is voor u de beste optie. Dit scheelt u immers tijd en geld! Snel, makkelijk en vooral vriendelijk voor uw portemonnee! Geen kosten aan het vervangen van glas, geen extra schilderwerk. Echter wel met een snelle oplevering!

Uw glas wordt dankzij onze werkzaamheden weer zo goed als nieuw. En wij bieden gegarandeerd resultaat! Dit kunnen wij dankzij onze unieke polijstssytemen, waarmee wij een glasrenovatie uitvoeren. Wij werken niet uitsluitend met een systeem, waardoor wij elk probleem met de meest effectieve polijst systeem kunnen aanpakken.

TechGlass techniek voor glasrenovatie

Als specialist op het gebied van glasrenovatie bent u bij TechGlass aan het goede adres. Dat doen wij namelijk met de meest moderne en milieuvriendelijke technieken. Reeds vele ondernemingen, klus- en bouwbedrijven maar ook particulieren schakelden ons in om het glas te renoveren.

Dankzij onze exclusieve Repair System kunnen wij naast krassen ook allerlei soorten van aanslag verwijderen uit het glas. U moet hierbij denken aan cementsluier, salpeterzuur, chlooraanslag en verwering. Bij ons bent u goedkoper uit als u kiest voor glasrenovatie !

Wilt u meer weten over onze diensten?

Wilt u een glasrenovatie laten uitvoeren? Neem dan gerust contact met ons op.