FAQ

Nee, de beschadigde oppervlakken zullen na reparatie zo goed als nieuw ogen.

Nee, gecoat glas en loodglas kunnen niet worden gerepareerd.

Nee, de kras heeft het glas reeds verzwakt. Wij verwijderen de spanning uit het glas. Na de behandeling heeft u wederom een betrouwbaar stuk glas waarvan u weer jaren plezier van zult hebben. Een behandelde ruit is na behandeling sterker dan een bekraste ruit.

Ja, absoluut geen probleem. Door de dichtheid van gehard glas werkt ons systeem zelfs efficiënter. Onze glas reparatie technieken zijn zeer geschikt voor gelaagd glas, gebogen glas, gegraveerd en gespiegeld glas. Wij kunnen iedere dikte van glas repareren, inclusief zwak enkel glas.

Ja, absoluut, we hebben dezelfde resultaten op alle soorten gebogen glas. Onze systemen kunnen zelfs bij bijna “onbereikbare” plekken.

Ja, het systeem zal geen invloed hebben op de tint in het glas. Deze tint is verwerkt in het gehele glas.

Ja, maar in bepaalde gevallen zal het systeem niet kostenbesparend zijn en zal een gehele vervanging goedkoper zijn.

Ja, de meeste mineraal afscheidingen, zuur en accumulatie zijn zeer eenvoudig te verwijderen.

Nee, de behandeling kan ter plekke plaats vinden, mits het toegestaan is de plaats te betreden. Anders zullen andere afspraken moeten worden gemaakt.

Krassen kunnen tot ongeveer 3 cm van de rand worden behandeld en gerepareerd.

Nee, natuurlijk is er enig slijpsel van het glas en gebruiken wij polijstpasta. Onze medewerkers hebben een dermate opleiding gehad dat u zeer weinig tot geen residu zult aantreffen. Bovendien laten zij het project schoon achter.

Wanneer u glas laat renoveren dan bespaart u de kosten van het laten aanbrengen van nieuw glas. Bovendien bespaart u de kosten van het opnieuw laten schilderen van het kozijn. Logistiek is renovatie van glas beter in te passen en bovendien geeft renovatie minder rommel in en om het te bewerken deel. Tevens is renoveren milieu vriendelijker. Wanneer u bovengenoemde kosten allemaal laat meewegen is renoveren vele malen goedkoper dan vervangen.