Is er sprake van krassen  in uw ruit? TechGlass is uw partner bij het krassen in glas verwijderen. De beschadigde ramen kunnen dankzij onze werkzaamheden, voor krassen in glas verwijderen, weer zo goed als nieuw maken. Hierdoor bespaart u tot wel 80%. Dit door het krassen in glas verwijderen in plaats van het simpelweg vervangen van het glas. TechGlass verwijdert onder andere krassen, kalkaanslag en cementsluiter uit- en van glas. Het krassen in glas verwijderen doet TechGlass zowel voor bedrijven als particulieren. Dit doen wij al vele jaren en wij hebben dan ook een uitstekende reputatie.

Krassen in glas kan TechGlass zeker voor u herstellen. Krassen in glas verwijderen is dan ook een van de specialiteiten van ons bedrijf. Bij het laten verwijderen van krassen bent u bij ons dan ook verzekerd van navolgende punten:

  • U bespaart tot wel 80% door kras in glas verwijderen i.p.v. glas vervangen;
  • Uw ramen worden altijd netjes en in originele staat hersteld;
  • Wij maken gebruik van onze eigen en unieke Repair System polijstsysteem;
  • Tevens bieden wij de mogelijkheid om uw glas beter te beschermen;
  • Naast krassen kunt u ook bij ons terecht voor salpeterzuur, chlooraanslag, verwering en cementsluier.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor krassen in glas verwijderen? Of wilt u direct in contact komen met ons? Neem dan gerust contact met TechGlass op. Dit doet u via ons contactformulier. Ook kunt u bellen naar 026 – 389 00 62. Onze medewerkers informeren u graag over het krassen in glas verwijderen. Indien u gebruik wenst te maken van onze mogelijkheden, kunnen wij ook direct met u een afspraak maken.

Snel en eenvoudig krassen in glas verwijderen

Krassen zijn altijd erg vervelend. Ook al komt zo ongeveer iedereen er wel een keer mee in aanraking. Toch hoeft de reparatie niet meer duur te zijn, dankzij de moderne technieken waar TechGlass onder andere gebruik van maakt. Onze Repair System polijstsysteem zorgt er bijvoorbeeld voor dat uw materiaal er weer als vanouds uit ziet.

Het krassen in glas verwijderen gebeurt bij ons snel en eenvoudig. U hoeft er niet eens altijd voor thuis te zijn! Plus bespaart u tot wel 80% ten opzichte van het vervangen met nieuw glas! Dat scheelt zeker in uw portemonnee. Dus moet er een kras in glas verwijderd worden bij U? Neem dan direct contact op!

TechGlass; het adres voor volledige service

Krassen in glas verwijderen door TechGlass? Dat doen wij zeker voor u. Wij bieden een volledige service van glasreparatie, renovatie en zelfs de bescherming voor uw glas. Dit om te voorkomen dat er opnieuw krassen of krasgraffiti op komt. Ieder probleem pakken wij aan met de beste en effectieve polijst systeem. Wij werken dan ook niet met één bepaald systeem, maar met meerdere polijstsystemen. TechGlass is gespecialiseerd in het krassen in glas verwijderen. Altijd bieden wij u de oplossing voor het repareren van ontsierde en bekraste ruiten. Uw glas dankzij ons werk weer krashelder! Dat is toch wat een ieder wilt?

Wilt u direct een afspraak maken voor krassen in glas verwijderen? Neem dan direct contact op via ons contactformulier of vul rechts ons bel me terug formulier in! Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. Onze medewerkers staan u graag ter woord.