Krassen op ramen, niets is zo storend als dat. Het kan zelfs een ergernis worden voor u. Als u de krassen eenmaal heeft gezien, dan blijft u deze zien. TechGlass helpt u graag met een eind maken aan deze ergernis. Laat ons uw ramen weer krasvrij maken. Wij kunnen vrijwel alle krassen op ramen verwijderen en dat voor het menselijk oog onzichtbaar. Beschadigingen en krassen op ramen verwijderen wij door middel van het glas polijsten met behulp van een van onze unieke polijst systemen.

Krassen op ramen of andere beschadigingen van het glas kan TechGlass zeker voor u herstellen. Krassen op ramen verwijderen is dan ook een van de specialiteiten van ons bedrijf. Bij het laten verwijderen van krassen op ramen bent u bij ons dan ook verzekerd van navolgende punten:

  • U bespaart tot wel 80% door krassen op ramen verwijderen i.p.v. glas vervangen;
  • Uw ramen worden altijd netjes en in originele staat hersteld;
  • Wij maken gebruik van onze eigen en unieke Repair System polijssysteem;
  • Tevens bieden wij de mogelijkheid om uw glas beter te beschermen;
  • Naast krassen kunt u ook bij ons terecht voor salpeterzuur, chlooraanslag, verwering en cementsluier.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor krassen op ramen verwijderen? Of wilt u direct in contact komen met ons? Neem dan gerust contact met TechGlass op. Dit doet u via ons contactformulier. Ook kunt u bellen naar 026 – 389 00 62. Onze medewerkers informeren u graag over onze mogelijkheden voor krassen op ramen verwijderen. Indien u gebruik wenst te maken van onze mogelijkheden, maken wij met u een afspraak voor het krassen op ramen verwijderen.

Krassen op ramen herstellen i.p.v. ramen vervangen

TechGlass is de leidende expert in het verwijderen van krassen op ramen. Krassen op ramen verwijderen met de modernste en milieuvriendelijkste technieken welteverstaan! Diverse ondernemers, klus- en bouwbedrijven maar ook particulieren hebben ons in het verleden ingeschakeld om krassen op ramen te verwijderen.

Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het exclusieve Repair System polijstsysteem.  Door deze verschillende methoden kunnen wij behalve krassen, ook allerlei soorten aanslag verwijderen uit het glas. Bij soorten aanslag moet u denken aan cementsluier, salpeterzuur, chlooraanslag en verwering. Maar ook lasspetters en slijpschade verwijderen voor u ook uit de ramen.

TechGlass; het adres voor volledige service

Heeft u krassen op ramen gevonden en natuurlijk wilt u hier wat aan doen? Dan bent u bij TechGlass zeker aan het juiste adres. Wij bieden de volledige service van glasreparatie, renovatie en zelfs de bescherming. Doordat wij werken met verschillende unieke polijst systemen, kunnen wij ieder probleem aanpakken met de beste en effectieve systeem.

TechGlass is gespecialiseerd in het krassen op ramen verwijderen. Wij bieden u altijd de oplossing voor het repareren van ontsierde en bekraste ruiten. Dankzij onze technieken en middelen bij het krassen op ramen verwijderen, maken wij uw glas weer krashelder!

Is er bij u momenteel sprake van krassen op ramen? Neem dan direct contact op via ons contactformulier of vul rechts ons bel me terug formulier in! Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. Voor krassen op ramen verwijderen of het aanbrengen van een bescherming staan wij zeker voor u klaar!