Krassen in glas, niets is zo storend als dat. Het kan zelfs een ergernis worden voor u. Als u de krassen eenmaal heeft gezien, dan blijft u deze zien. TechGlass helpt u graag met een eind maken aan deze ergernis. Laat ons uw ramen weer krasvrij maken. Wij kunnen vrijwel alle krassen uit glas verwijderen en dat voor het menselijk oog onzichtbaar. Beschadigingen en krassen uit glas verwijderen wij door middel van het glas polijsten met behulp van een van onze unieke polijst systemen.

Krassen op ramen of andere beschadigingen van het glas kan TechGlass zeker voor u herstellen. Krassen op ramen verwijderen is dan ook een van de specialiteiten van ons bedrijf. Bij het laten verwijderen van krassen uit glas bent u bij ons dan ook verzekerd van navolgende punten:

  • U bespaart tot wel 80% door krassen uit glas verwijderen i.p.v. glas vervangen;
  • Uw ramen worden altijd netjes en in originele staat hersteld;
  • Wij maken gebruik van onze eigen en unieke Repair System polijssysteem;
  • Tevens bieden wij de mogelijkheid om uw glas beter te beschermen;
  • Naast krassen kunt u ook bij ons terecht voor salpeterzuur, chlooraanslag, verwering en cementsluier.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor krassen uit glas verwijderen? Of wilt u direct in contact komen met ons? Neem dan gerust contact met TechGlass op. Dit doet u via ons contactformulier. Ook kunt u bellen naar 026 – 389 00 62. Onze medewerkers informeren u graag over onze mogelijkheden voor krassen uit glas verwijderen. Indien u gebruik wenst te maken van onze mogelijkheden, maken wij met u een afspraak voor het krassen uit glas verwijderen.

Krassen uit glas verwijderen i.p.v. ramen vervangen

TechGlass is de leidende expert in het verwijderen van krassen uit glas. Krassen uit glas verwijderen met de modernste en milieuvriendelijkste technieken welteverstaan! Diverse ondernemers, klus- en bouwbedrijven maar ook particulieren hebben ons in het verleden ingeschakeld om krassen uit glas te verwijderen.

Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het exclusieve Repair System polijstsysteem.  Door deze verschillende methoden kunnen wij behalve krassen, ook allerlei soorten aanslag verwijderen uit het glas. Bij soorten aanslag moet u denken aan cementsluier, salpeterzuur, chlooraanslag en verwering. Maar ook lasspetters en slijpschade verwijderen voor u ook uit de ramen.

TechGlass; het adres voor volledige service

Heeft u krassen in het glas gevonden en natuurlijk wilt u hier wat aan doen? Dan bent u bij TechGlass zeker aan het juiste adres. Wij bieden de volledige service van glasreparatie, renovatie en zelfs de bescherming. Doordat wij werken met verschillende unieke polijst systemen, kunnen wij ieder probleem aanpakken met de beste en effectieve systeem.

TechGlass is gespecialiseerd in het krassen uit glas verwijderen. Wij bieden u altijd de oplossing voor het repareren van ontsierde en bekraste ruiten. Dankzij onze technieken en middelen bij het krassen uit glas verwijderen, maken wij uw glas weer krashelder!

Is er bij u momenteel sprake van krassen in het glas? Neem dan direct contact op via ons contactformulier of vul rechts ons bel me terug formulier in! Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. Voor krassen uit glas verwijderen of het aanbrengen van een bescherming staan wij zeker voor u klaar!